سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

Academic center for Education, Culture and Research - Khorasan Razavi

چهارشنبه ، 19 اسفند 1394 کد خبر:1469 تعداد بازدید:549

مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: اخذ مجوزهای لازم به منظور عرضه و فروش محصولات تولیدی در واحد نیمه صنعتی

اشتراک گذاری

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس غلامعلی گلی موحد با بیان این مطلب افزود: عقد قراردادهای کارفرمایی در خصوص تولید سبوس برنج اکسترودشده و اسنک نان از دیگر فعالیت شاخص گروه در سال جاری بوده است. وی در خصوص برنامه‌های گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی در سال آینده، بیان داشت: اخذ مجوزهای لازم به منظور عرضه و فروش محصولات تولیدی در واحد نیمه صنعتی و توسعه فضاهای فیزیکی را برای سال آینده در دستور کار قرار داریم. وی با تاکید بر اینکه عمق بخشی و انسجام فعالیت‌های پژوهشی را در جهت توسعه فعالیت‌های دانش بنیان گروه در دستور کار قرار داریم، ادامه داد: انجام فعالیت‌های پژوهشی به روز نیز در جهت توسعه فعالیت‌های دانش بنیان کمک شایانی می‌کند. مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی کمبود منابع مالی را از جمله نقاط ضعف در حوزه پژوهش کشور دانست و تصریح کرد: نگاه تجاری به دانش فنی و تحقیق و برنامه محوری نیز از جمله نقاط قوت پژوهش در کشور می‌باشد. مهندس گلی موحد با تاکید بر اینکه باید در فعالیت‌‎های پژوهشی به نیازهای روز جامعه توجه کنیم، خاطرنشان کرد: باید به بحث‌هایی نظیر فعالیت‌های تخصصی و گروهی با برخورداری از برنامه و هدف مشخص، پرهیز از موازی کاری و کپی کاری در بخش پژوهش توجه ویژه‌ای شود.