سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

Academic center for Education, Culture and Research - Khorasan Razavi

پنج شنبه ، 23 شهريور 1396 کد خبر:2401 تعداد بازدید:

کسب رتبه اول گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی در بین گروه‌های پژوهشی کشاورزی جهاددانشگاهی کشور

اشتراک گذاری

مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی از کسب رتبه‌ اول این گروه در بین 12 گروه پژوهشی کشاورزی جهاددانشگاهی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس غلامعلی گلی موحد با بیان این مطلب افزود: در ارزشیابی سالانه گروه‌های پژوهشی کشاورزی جهاددانشگاهی سراسر کشور شاخص‌هایی نظیر طرح‌های کارفرمایی، دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع، تعداد مقالات چاپ شده، تعداد کتاب منتشر شده و شرکت در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی مد نظر قرار گرفته است.

وی از تصویب شبکه برنامه دوم گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی در سال جاری خبر داد و با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این شبکه از مرداد ماه آغاز شده است، ادامه داد: در این شبکه برنامه به دنبال توسعه پایلوت‌ها و تولید مکمل‌های فرآورده‌های غذایی می‌باشیم.

وی در ادامه یادآور شد: در فرمولاسیون مواد غذایی ترکیبات مختلف گران قیمتی از جمله ترکیبات قوام یافته و بافت دهنده استفاده می‌شود که درصدد هستیم با تولید آرد و نشاسته اصلاح شده و با قیمت بسیار پایین بتوانیم به صنایع غذایی کشور در این خصوص کمک کنیم.

به گفته مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، فرایند اکستروژن در تولید فرآورده‌های غذایی منجر به کاهش قیمت تمام شده می‌شود.

وی با بیان اینکه گروه توانسته است به اهداف شبکه برنامه اول خود نظیر تعداد مقالات و راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی برسد، تصریح کرد: تولید سبوس برنج و اسنک‌های حجیم در مرحله نیمه صنعتی  یکی از اهداف شبکه برنامه اول گروه بوده است که به این هدف نیز دست یافته‌ایم.