سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

Academic center for Education, Culture and Research - Khorasan Razavi

سه شنبه ، 10 ارديبهشت 1398 کد خبر:4761 تعداد بازدید:

امضای تفاهم‌نامه بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز

اشتراک گذاری

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین این پژوهشکده و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز "برند نفس گفت: در راستای چشم انداز پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در خصوص توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات غذایی سالم و فراسودمند و بهبود سلامت غذایی جامعه این تفاهم نامه به امضا رسید.


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی افزود: هدف این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک در زمینه‌های تولید، عرضه و بازارسازی محصولات غذایی و دارویی سالم و فراسودمند است.


به گفته وی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل در طراحی و تولید محصولات دانش بنیان سالم و فراسودمند و ارائه محتوای آموزشی برای این محصولات جهت آموزش و آگاهی بخشی به مصرف‌کنندگان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.