۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر

"آفرینش بر مبنای مدهای موسیقی ایران" را برگزار می‌کند

رویداد فرهنگی
۱۳۸۷/۱۱/۱۷

فرهنگسرای جهاددانشگاهی مشهد، آموزش مبانی نظری کمپوزیسیون موسیقی "آفرینش بر مبنای مدهای موسیقی ایران" را برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، دوره آموزشی مذکور توسط امیرعلی حنانه فارغ‌التحصیل نوازندگی و پداگوژی پیانو از آکادمی موسیقی مسکو در محل فرهنگسرای جهاددانشگاهی مشهد تدریس خواهد شد.
محتوای آموزشی این دوره پرداختن به مسائلی همچون مبانی نظری موسیقی، تامپره‌کردن فواصل نامتعادل موسیقی ایران، اصالت ریتم و پلی‌ریتم در موسیقی ایران، استقلال اصوات، مدال کروماتیزم، پلی مدالیته، مد و کنتر مد و تئوری ازدواج مدها، هارمونی زوج، تحلیل و آنالیز آثار پیانو مرتضی حنانه و پرسش و پاسخ تخصصی پیانو می‌باشد.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‎‌های 8400021 و 8433614 تماس حاصل نمایند.

اولین صفحهقبلی339 از 1476بعدیآخرین صفحه
Copyright © 2014 JDM All Rights Reserved.